Van klein tot groot, van pup tot senior; iedere hond kan mee met de individuele uitlaatservice

Als je hele dagen werkt of een dagje weg wilt gaan is een professionele en betrouwbare uitlaatservice een uitkomst. Doorgaans gaan er bij een reguliere uitlaatservice zes tot tien honden tegelijkertijd mee; dit is voor de één prettig en voor de ander juist niet.

Vindt jij of je hond(-en) een reguliere uitlaatservice niet prettig, omdat dit als stressvol wordt ervaren, je hond lange tijd in een auto moet verblijven, zich onzeker voelt in een grote groep, niet los kan lopen, ongewenst gedrag vertoont, heb je een intacte hond of puppy die niet mee mag met de reguliere service óf ....andere redenen om meer persoonlijke aandacht te wensen? Dan kan een individuele uitlaatservice een optie zijn voor jouw en je trouwe viervoeter(s).

Ik heb inmiddels de opleiding 'Kynologisch Instructeur' deel 1,2 en 3 doorlopen waardoor ik nog meer kennis en inzicht heb verkregen in houding & gedrag, rassen, communicatie & hondentaal en leerprocessen. Dit betekent dat ik je hond (-en) tijdens mijn bezoek ook verder kan begeleiden in het aanleren van basiscommando's als 'hier', 'zit', 'naast' enzovoorts.

 

Hoe werkt het?

Je kan kiezen uit een bezoek van 30 of 60 minuten (90 minuten op aanvraag); dit bezoek kan je indelen naar jullie wensen welke kenbaar gemaakt kunnen worden tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek. Wil je dat jouw hond in deze tijd zoveel mogelijk beweging krijgt, dat jouw hond de tijd heeft om lekker te snuffelen, hersenwerk spelletjes te doen óf vindt jouw hond een klein blokje om prettig en wil deze vooral veel geknuffeld worden? Het gaat erom dat jouw huisdier plezier ervaart van een hondenoppas; dan is iedereen tevreden.

 

Iemand in huis halen doe je niet zomaar; ik begrijp dat je dan eerst wilt kennismaken want het is tenslotte jouw huis en het zijn jouw dier(-en). Wat ik zelf wens voor mijn dieren wil ik een ander ook aanbieden. Als je, naar aanleiding van de gratis kennismaking, besluit van mijn diensten gebruik te willen maken dan leggen we de afspraken rondom verzorging, sleutelcontract, algemene voorwaarden en de overeengekomen prijs vast in een overeenkomst. Transparant en helder, zodat jij zorgeloos weg kunt gaan. Tijdens je afwezigheid zal ik je uiteraard d.m.v. foto's en berichten op de hoogte houden van de thuissituatie.

Wat mag je verwachten van de individuele uitlaatservice?

  • Incidenteel of op vaste dagen
  • Bestellen van losse bezoeken, 5-,10 en 15 rittenkaarten
  • Maximaal drie honden uit één gezin zorg op maat
  • Het geven van vers water
  • Heldere afspraken
  • Extra servicediensten zoals boodschappen doen, stofzuigen en/of dweilen etc. op aanvraag mogelijk!
  • Regelmatig verslag incl. foto's. Uiteraard mag je mij altijd bellen, appen en mailen als je wilt weten hoe het thuis gaat.
  • Op alle aangeboden diensten zijn de daarvoor geldende algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunt u vinden op de pagina 'tarieven'.
De voordelen van een individuele uitlaatservice / hondenoppas:

• Vertrouwde, professionele zorg met persoonlijke aandacht
• Op vaste dagen of voor af en toe een dagje weg
• Snel geregeld, vaak ook last-minute is mogelijk 
Bezoektijd wordt ingedeeld naar jullie wensen
• Onafhankelijkheid van familie en buren
Hond(-en) worden schoon en droog thuisgebracht
Tijdelijk extra zorg en aandacht voor je hond(-en)die je zelf, door persoonlijke omstandigheden, niet kan bieden
Maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 20:00 uur (op basis van beschikbaarheid); handig als je flexibele diensten draait
Zon- en feestdagen op aanvraag mogelijk
Binnen een straal van 5 km vanaf mijn woonadres in Zwanenburg worden er geen reiskosten berekent.