Servicediensten in Zwanenburg en omgeving

"Er vindt altijd een gratis vrijblijvende kennismaking plaats, zodat we de tijd kunnen nemen om de wensen en verwachtingen door te spreken én beiden een eerste indruk kunnen opdoen"

Huisdierenoppas aan huis

Met een oppas hoeven jouw dieren niet naar een pension, maar blijven ze heerlijk thuis. Wellicht vindt je een pension geen goed idee of is het niet goed bevallen óf wens je, ook uit veiligheid voor je huis, dagelijks bezoek van een vast iemand. Je familie heeft het druk en de buren wil je ook niet lastig vallen; herkenbaar? Deze service biedt de ideale uitkomst en kan tijdens een vakantie of een weekendje weg ook gecombineerd worden met extra servicediensten. Wil je meer weten?

Klik dan hier.

Individuele uitlaatservice

Een normale uitlaatservice kan te stressvol of niet geschikt zijn voor je hond. Of je hebt andere redenen om meer persoonlijke aandacht te wensen voor jouw hond(-en). Ook puppy’s, honden met probleemgedrag en loopse teven kunnen met mij mee! Ik ben gediplomeerd 'Kynologisch Instructeur' en heb vanuit die achtergrond veel kennis en ervaring. Ik vind het prettig om de hond zoveel mogelijk aandacht te kunnen bieden die op zijn of haar behoeften zijn afgestemd. Wil je meer weten? Klik dan hier.