27. november 2018
Ook honden verliezen warmte, maar hoeveel nu eigenlijk en is een winterjas wel echt nodig? In dit artikel meer informatie over warmteverlies bekeken door een thermische lens + andere tips rondom de verzorging van je hond tijdens de wintermaanden.

19. november 2018
Een beveiligingscamera en 'babyfoon' in één. Met speciale zoneselectie waardoor je huisdier het alarm niet af kan laten gaan bij beweging, maar wel als bijvoorbeeld een raam of deur ongewenst wordt geopend.

05. oktober 2018
Als we ons storen aan bepaald gedrag van onze hond willen we het liefst een aspirientje oftewel quick fix om van het ‘probleem’ af te zijn. Gelukkig realiseren veel mensen zich inmiddels dat een aspirientje als symptoombestrijder geen lange termijn oplossing biedt. Je behandelt hier enkel de gevolgen van de klachten mee, maar niet het probleem zelf. Maar wat is dan wél een oplossing voor bepaald gedrag?

06. december 2017
Help! Mijn hond komt niet als ik roep! Ken je dat? Je roept, maar je krijgt geen respons. Je gaat misschien nog wel harder roepen en nog gebeurt er niets. Heel vervelend uiteraard, maar het kan ook zorgen voor gevaarlijke situaties. Wil jij je hond aanleren 'hier' te komen? Ik kan je daarbij helpen en heb alvast wat praktische tips op een rijtje gezet waar je mee aan de slag kan. Om te werken aan jullie timing, lichaamstaal, energie en meer kun je uiteraard een individuele les boeken.

11. oktober 2017
Is jouw hond bang voor harde geluiden? In dit artikel lees je wat stress en angst doet met het lichaam, hoe je stress kan herkennen en wat jij kunt doen om je hond te helpen. Een aanrader voor iedere eigenaar, maar zeker als je net een pup of herplaatser hebt.

17. maart 2017
Herken je dat? Je koopt een dure krabpaal en je kat(-ten)🐈 vinden er niets aan. Zo besloot ik een paar jaar terug maar zelf een krabpaal te maken, zodat ik eerst kon testen wat ze leuk vinden. 🌳In het voorjaar worden er veel bomen gesnoeid en omgezaagd, ideaal om jouw eigen krabpaal te maken🌳: Stap 1: Kies 2 mooie exemplaren uit en bij voorkeur één waar aan het einde een y-vorm inzit, zodat je de andere stam erop kunt laten rusten. Stap 2: Haal met een plamuurmes of ander voorwerp de...

15. maart 2017
Wist je dat beweging alleen vaak niet voldoende is om je hond uit te dagen? Honden willen namelijk ook mentaal uitgedaagd worden, hun vaardigheden inzetten én samenwerken.